Costumieredag 12 maart 2022

12 maart was het eindelijk weer zover dat we na alle covid perikelen weer een costumière dag hebben kunnen organiseren op locatie.Hieronder een reactie van een deelnemende cursiste:

Hallo allemaal,

12 maart was dan eindelijk weer zover. Na 2 jaar mochten we weer naar een costumière dag. Het was een leuke, gezellige en leerzame dag.
We hebben weer allemaal nieuwe dingen geleerd. Het begon met een uitleg over het examen en werden er een paar proefmodellen geshowt die we moesten beoordelen, bekijken en uitleggen wat er niet goed was in voorbereiding op het examen.
Daarna werden we in groepen verdeeld en kregen we verschillende technieken uitgelegd en zijn we aan de slag gegaan om ze te maken.
Verder waren er twee standhouders, STOF ENZO en Beauty V.O.F. die uitleg gaven over verschillende fournituren en tools waaronder één om naden uit te strijken.
Verder is het leuk om kennis te maken met andere dames die bezig zijn met de opleiding en voorbereiding op het examen. Ook ben ik weer mensen tegengekomen die ik met een eerder examen hebt ontmoet en gesproken. Leuk om weer met elkaar in gesprek te komen over hoe ver ben jij en wanneer je een volgend examen wil gaan doen. En ook nog eens even lekker sparren over bepaalde dingen die je tegenkomt tijdens de opleiding.
Kortom het was weer super leerzaam.
Linda Pals